Minik mucitler hünerlerini sergiledi

Minik mucitler hünerlerini sergiledi


ANKARA (A.A) - Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren matematik, fen ve teknoloji, tasarım uygulamaları atölyesi öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprakı makamında ziyaret ederek, projeleri hakkında bilgi verdi.
     Atölye Koordinatörü Özgün Devrim başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprakı makamında ziyaret eden minik mucitler, bugüne kadar yaptıkları ve yeni yapacakları projeler hakkında bilgi verdi.
     Özellikle yeni yeteneklerin keşfedilmesi ve üreten yeni nesil yetiştirmesini amaçlayan atölyenin önemine dikkat çeken Toprak, Bugün sizler bir şeyler üreterek o heyecanla buraya geldiyseniz, bunda en önemli pay atölyenin ilçemizde kurulmuş olmasındadır. Atölye olmasaydı belki bu yetenekleriniz keşfedilemeyecekti. Elbette öğretmenlerinizin, ailelerinizin desteği ve sizlerin çalışma azminin de çok büyük katkısı var. Bugüne kadar atölyemize her türlü desteği verdik ve vermeye de devam edeceğiz dedi.
     Çalışmalar hakkında bilgi veren Atölye Koordinatörü Özgün Devrim ise öğretmenlerle ve öğrencilerle birlikte var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.
     Devrim, şöyle konuştu:
     Uygulama atölyesinde 6 öğretmen ve 80 öğrenci ile çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. 3 öğrencimiz TPEden patent almak üzere çalışmalar yürütmektedir. Enstrüman yapım atölyesinde ise öğrenciler kendi enstrümanlarını yapmaktalar ve aynı zamanda da çalmak için kurs alıyorlar. Bir grup öğrencimiz ise üretime yönelik çalışmalar yapmaktadır. Ben atölye fikrinin gerçekleştirilmesi ve sürdürülmesinde desteğini esirgemeyen şahsınıza atölye öğretmenleri ve öğrencileri adına teşekkür ederim.
     Hatıra fotoğraflarının çektirildiği ziyarette Toprak, öğrencilerle birlikte makamında yakma dağlama resmi de yaptı.
    
     Muhabir: Hüseyin Yiğiner
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Minik mucitler hünerlerini sergiledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER