MKE Kırıkkalespor Başkanı Cebeci:

MKE Kırıkkalespor Başkanı Cebeci: -Futbolcu Hakan Gönül kulüp tarafından kendisine ödenen paranın alacakları haricinde kalan kısmını kulübe iade etti


KIRIKKALE (A.A) - MKE Kırıkkalespor Başkanı Cesur Cebeci, lisanlı futbolcularından Hakan Gönülün özel ailevi sorunlarından dolayı devre arası kampının yanı sıra ligin ikinci yarısında takıma katılmadığını bildirdi.
     Cesur, yaptığı yazılı açıklamada, futbolcu ile görüşmelerin ardından ikinci yarı futbol oynamamasının gerek kulüp gerekse futbolcu açısından daha uygun olacağını kaydetti.
     Futbolcuları Hakan Gönülün kulüp tarafından kendisine ödenen paranın alacakları haricinde kalan kısmını kulübe iade ettiğini ifaden eden Cebeci, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
     Bu gelişmelerden sonra futbolcunun ağabeyi Fenerbahçenin ve Milli Takımın önemli futbolcusu Gökhan Gönül kulübümüzü arayarak, yanlış anlama ve sorunlardan dolayı üzüntülerini bildirdi. Çok iyi tanıdığını ve takip ettiğini söylediği kulübümüzün amatör takım ve sporcuların sorunlarını bildiğini dile getirerek, alt yapı takımlarına yardım amaçlı spor malzemesi yardımı yapma sözünü vermiştir.
    
     Muhabir: Fatih Gökmen
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber MKE Kırıkkalespor Başkanı Cebeci: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER