Motosiklet

Motosiklet -Türkiye Drag Şampiyonasının son ayak yarışı, Akhisarda yapıldı


MANİSA (A.A) - Motosiklette, Türkiye Drag Şampiyonasının son ayak yarışı, Manisanın Akhisar ilçesinde yapıldı.
     Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Akhisar Belediyesinin katkılarıyla ışıklandırılıp, yenilenen Akhisar Drag Pistinde düzenlenen gece yarışına, Türkiye Motor Sporları Federasyon Başkanı Bekir Yunus Uçar, yakın zamanda trafik kazasında hayatını kaybeden Ahmet Sağdıçın ailesi ve çok sayıda motosiklet tutkunu katıldı.
     Ahmet Sağdıç ve kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Doğan Servet Çimşir adına saygı duruşunda bulunulan yarış öncesi, Ahmet Sağdıçın 4 yaşındaki oğlu Ali Sağdıç, babasının motosikletinin üzerine bindirildi. Yarışçılar da motosiklet üzerine ve piste karanfil bıraktı.
     Bekir Yunus Uçar, konuşmasında, bir daha kaza yaşanmaması dileğinde bulunarak, Pistlerde gerekli önlemleri alıyorsunuz ama ne olur bunları, normal hayatımızda da kullanalım. Pistlere verdiğiniz önemi ne olur yollarda da verin ve hız yapmayın dedi.
     Yarışlarda, 125 ccde Bedir Kılıçlı, Standart 1de Toprak Razgatlıoğlu, Standart 2de Kazım Çühalar, Street 1 600de Ziyattin Göktepe, Street 1 750de Kamil Kırbaş, Street 2 ve Süper Street 2de Şevki Sızırlıoğlu, Pro Street 2de ise Halil Yaşar birinciliği elde etti.
     Türkiye Drag Şampiyonasında dereceleri bulunan 23 yaşındaki Ahmet Sağdıç, 21 Ekimde motosikletiyle geçirdiği kazada yaşamını yitirmişti.
    
     Muhabir: Soner Övümlü / Emre Umurbilir
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER