MTTB Melikgazi Belediyesini ziyaret etti

MTTB Melikgazi Belediyesini ziyaret etti


KAYSERİ (A.A) - Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıçı ziyaret etti.
     Milli Türk Talebe Birliği Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Polat ve Yönetim Kurulu Üyeleri Melikgazi Belediye Başkanı Büyükkılıçı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     Milli Türk Talebe Birliği Kayseri Şubesi ile işbirliği içerisinde birçok çalışmayı gerçekleştirebileceklerini ifade eden Büyükkılıç, yeni oluşan yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri, meslek oda ve dernekleri ile iş birliğini ve uyum içerisinde çalışmayı her zaman önemsedik ve bu yönde de gayret göstermeye devam edeceğiz" dedi.
     MTTB Kayseri Şube Başkanı Polat, yeni oluşan Yönetim Kurulu olarak nezaket ziyaretinde bulunmak istediklerini belirterek, şunları kaydetti:
     "Kayserinin belediyelerinin çalışmaları ile oluşan planlı ve modern gelişiminin, Kayserinin her kesimin çalışmalarına olumlu yansıyor. Başkanımızı eğitim ve öğretime yaptığı yatırımlardan dolayı kutluyoruz. Melikgazi Belediyesi mesleki oda ve derneklerin görüşlerine, fikir ve projelerine büyük önem veriyor. Her zaman dayanışma ve işbirliği içerisindeler. Bundan önce olduğun gibi bundan sonra da yapacağımız işbirliği ile gerçekleştirdiğimiz çalışmalar şehrimize hizmet olarak yansıyacaktır."
    
     Muhabir: Esra Gül Aktürk
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber MTTB Melikgazi Belediyesini ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER