Muay Thai Türkiye şampiyonlarından Balkanlıoğluna ziyaret

Muay Thai Türkiye şampiyonlarından Balkanlıoğluna ziyaret


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Muay Thai milli sporcularından Afyonkarahisarlı Musa ve Ahmet Uysal kardeşleri makamında kabul etti.
     Balkanlıoğlu, kabulünde, zor bir spor branşı olan Muay Thaide büyük başarılar gösterip Türkiyede Afyonkarahisarı layıkıyla temsil eden ve yurt dışında da Türkiyenin adını duyuracak olan Uysal kardeşleri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
     Milli sporculara her türlü destekte bulunulacağını belirten Balkanlıoğlu, şöyle konuştu:
     Bizim için her spor dalı önemlidir. Gençlerimize, kendilerini geliştirmek ve kendilerini kabiliyetleri ölçüsünde kanıtlamak için herhangi bir spor dalında faaliyet göstermesini tavsiye ediyorum. Çocuk ve gençlerimizin, herhangi bir spor dalıyla ilgilenmesi için tüm veli ve eğitimcilerimiz tarafından teşvik edilmesini istiyorum. Musa ve Ahmet Uysal kardeşlere, katılacakları Taylanddaki Dünya Şampiyonasında başarılar diliyorum.
     Uysal kardeşlerin antrenmanlarını yaptığı ve müsabakalara hazırlandığı Afyonkarahisar Yiğit Gençlik ve Spor Kulübünün sahibi Bora Yiğit de 7 Aralıkta Bitliste yapılan Türkiye Muay Thai Süper Ligi finalinde dereceye giren Musa ve Ahmet Uysalın, gelecek yıl şubat ayında Taylandda düzenlenecek Dünya Şampiyonasında Türkiyeyi temsil edeceklerini ifade etti.
     Ziyarette, Afyonkarahisar Yiğit Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Diş Hekimi Orçun Yiğit hazır bulundu.
    
     Muhabir: Canan Tükelay
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Muay Thai Türkiye şampiyonlarından Balkanlıoğluna ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER