Muazzez Sümer Teknik ve Kız Meslek

Muazzez Sümer Teknik ve Kız Meslek Lisesi basketbol takımı il ve bölge şampiyonu


DİYARBAKIR (A.A) - Diyarbakır Muazzez Sümer Teknik ve Kız Meslek Lisesi basketbol takımı üst üste 14 ilde 13 bölge şampiyonluğuna imza atarak hem il hem de bölge şampiyonu oldu.
     Okulun beden eğitimi öğretmeni Remzi Atlı, yaptığı açıklamada, basketbol takımının 13 yılda bölge şampiyonluğunu kimseye kaptırmadığını belirterek, il müsabakalarındaki başarısını, bölge müsabakalarına da yansıttığını söyledi.
     Takımın 7 kez de Türkiye yarı finallerinde üçüncülük elde ettiğini ifade eden Atlı, il müsabakalarında rakip takımdaki sporcuların mağlubiyet yaşayıp üzülmemeleri için birçok maçta savunma yapmadan maçı bitirdiklerini belirtti.
     Atlı, sadece 3 sayılık atışlarla bazı müsabakaları tamamladıklarını anlatarak, şöyle dedi:
     Çok iyi ve birbirini tamamlayan bir ekibimiz var. Bu nedenle il müsabakalarını hiç zorlanmadan kazanıyoruz. Bazı maçlarda rakip sporcuların üzülmemeleri için oyuncularımı uyarıyorum. Hatta birçok maçı 3 sayılık atışlarla tamamlıyoruz. Bağlar Belediyesinin sağladığı imkanlarla büyük başarılara imza attık. Öğrencilerimizin rahat etmeleri için her türlü imkan sağlanıyor. Bu ilgi ve alaka sonunda öğrencilerimizi Bağlar Belediyesinin bünyesine kattık. Öğrencilerimiz artık Bağlar Belediyesinin lisanslı sporcuları oldular. Bireysel başarılarımız da söz konusu. Öğrencilerimizden Zilan Gülsüm, daha önce bir turnuvanın en değerli sporcusu ve sayı kraliçesi oldu. Gülsüm ve bir başka öğrencimiz Halime Vural, yıldız milli takımı aday kadrosunda yer aldı.
    
     Muhabir: Mehmet Çakan / Sema Kaplan
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Muazzez Sümer Teknik ve Kız Meslek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER