Mudurnu Kaymakamı Ertaş:

Mudurnu Kaymakamı Ertaş: "Mudurnusporun maddi ve manevi yanındayım"


BOLU (A.A) - Mudurnu Kaymakamı Nurullah Ertaş, Bölgesel Amatör Ligine (BAL) çıkan Mudurnusporun maddi ve manevi olarak yanında olduğunu söyledi.
     Ertaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mudurnusporun BAL Ligine çıkmasına çok sevindiğini ifade ederek, ilçe tanıtımı açısından futbolun da büyük bir öneminin olduğunu söyledi.
     Mudurnunun futbol sahasına ihtiyacının olduğuna dikkati çeken Ertaş, sahanın yapılması için görüşmelerin olduğunu ifade etti.
     Ertaş, yapılması düşünülen sahanın sentetik çim olması konusunun gündeme geldiğini dile getirerek, "Daha sonra çim saha yapılmasına karar verildi. İlk etapta mevcut futbol sahasında ufak tefek müdahalelerle kullanılabilir hala getirilmeli. Daha sonra ilçeye getirilen teknik direktörlerin görüşlerine başvurulacak. Sahanın yapımı konusunda kaynak bulunabilir" şeklinde konuştu.
     Lig maçlarının Boluda oynanabileceğini anlatan Ertaş, "Maçların Mudurnuda oynanması ilçe esnafı ve ilçe turizmi için önem arz ediyor. Bu çalışmalar amatör olarak değil, en iyisini yapmak için olmalı. Futbolculara sahip çıkmamız gerekiyor. Mudurnusporun maddi ve manevi yanındayım" şeklinde konuştu.
     Mudurnusporun fahri başkanlığını da yapacağını anlatan Ertaş, "Deplasman maçlarına da giderim. Destek benden, goller futbolcularımızdan" dedi.
    
     Muhabir: İlhami Çetin / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Mudurnu Kaymakamı Ertaş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER