Muğlada İŞKUR iletişim masası kuruldu

Muğlada İŞKUR iletişim masası kuruldu


MUĞLA (A.A) - Muğla Çalışma ve İş Kurumu (İŞ-KUR) Müdürlüğü, iş arayanlara danışmanlık yapmak için iletişim masası kurdu.
     Muğla Festiva Outlete kurulan iletişim masasında iş ve meslek danışmanları, iş arayanlara uygun meslek bulabilmek için danışmanlık yapıyor.
     İŞKUR Muğla Müdürü İlyas Sarıyerli, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçtiğimiz aylarda Muğlanın 5 farklı noktasına kurulan iletişim masalarının bakanlık tarafından örnek proje kabul edildiğini söyledi.
     Halktan gelen olumlu tepkiler ile iletişim masalarını tekrar kurmaya başladıklarını ifade eden Sarıyerli, Ramazan Bayramının ardından kentin farklı bölgelerinde, köylerde, kasabalarda ve beldelerde yeni iletişim masaları kuracağız. İletişim masalarında vatandaşlara iş konusunda ve sektörlerle ilgili bilgiler veriyoruz dedi.
     Sarıyerli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın her işsizin bir danışmanı olacak sloganını hatırlatarak, bu sözü hayata geçirdiklerini, kurumlarına gelen herkese bir meslek danışmanı sağladıklarını dile getirdi.
     Kurumlarına gelemeyen vatandaşlar için de köylerde iletişim masaları kuracaklarını ifade eden Sarıyerli, iletişim masalarının kurulduğu günden bu yana kurumlarını 7 bin kişiyle tanıştırdıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Muğlada İŞKUR iletişim masası kuruldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER