Muğlada Yılın Kaliteli Okulları ödüllendirildi

Muğlada Yılın Kaliteli Okulları ödüllendirildi


MUĞLA (A.A) - Muğlada Yılın Kaliteli Okulları ödüllendirildi.
     Muğlada geleneksel hale getirilen Yılın Kaliteli Okulu/Kurumu ve Yılın Kaliteli Ekibi dallarında Muğla ve ilçelerinde dereceye giren okullar ve ekipler ödüllendirildi.
     Toplam Kalite Yönetimi ödüllerinden yılın kaliteli okulu/kurumu dalında birinciliği Dalaman Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu, ikinciliği Göcek Deniz Temiz İlkokulu aldı.
     Yılın kaliteli ekibi dalında ise birinciliği Kavaklıdere Çamlıbel Çatak Köyü İlkokulu, ikinciliği Dalaman Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu, üçüncülüğü de Fethiye Güneşli İlkokul ve ortaokulu aldı.
     Özel İdare Konferans Salonunda düzenlenen törende ödül kazananlara ödülleri Muğla Valisi Fatih Şahin ve İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar tarafından verildi.
     Şahin, okul idarecilerinin faaliyetlerine destek veren öğrenci ve velileri kutlayarak, Güzel örneklerin il genelinde yayılması çok önemli. Buradaki arkadaşlarımızın temel felsefesi işlerini severek yapıyor olmalarıdır. Öğrencilerin okullarına severek gitmelerini sağlıyorlar. Öğrencilere ve velilere önemli roller vererek hayatın içine çekmişler dedi.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Muğlada Yılın Kaliteli Okulları ödüllendirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER