Muğlada başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Muğlada başarılı öğrenciler ödüllendirildi


MUĞLA (A.A) - Seviye Belirleme Sınavı (SBS) ve Lisans Yerleştirme Sınavında (LYS) başarılı olan 12 öğrenci ödüllendirildi.
     Vali Yardımcısı Faruk Necmi Kurt, Vali Özer Türk Toplantı Salonunda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Muğlada yapılan yatırımlarda en büyük payın eğitime ayrıldığını söyledi.
     Öğrencilerden kazandıkları okullarda en iyi şekilde çalışmalarını ve sınavlarda olduğu gibi okullarında da başarıyı yakalamalarını isteyen Kurt, Başarılı fertlerimizin sayısını ne kadar çok artırırsak gelecekteki yaşamımızda kalkınmış ve gelişmiş bir ülkede yaşama fırsatı bulabiliriz. Bunun için yöneticiler, milli eğitim müdürlükleri ve aileler eğitim için çalışmalı, eğitime yatırım yapmalı dedi.
     Öğrencilere verilen ödüllerin eğitime verilen desteğin sembolik bir göstergesi olduğuna işaret eden Kurt, eğitimi her zaman birinci planda tuttuklarını ifade etti.
     İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar ise geçen yılki eğitim öğretim yılında Eğitimde Muğla Projesi kapsamında bazı çalışmalar gerçekleştirildiğini, öğrencilerin sınıf ortamlarındaki eksikliklerini gidermek adına kurslar ve sınavlar düzenlendiğini anlattı.
     Sınavlarda başarılı olan 12 öğrenci ile ailelerini tebrik eden Çınar, öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi. Öğrenciler, bilgisayar ve çeyrek altınla ödüllendirildi.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Muğlada başarılı öğrenciler ödüllendirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER