Muğlaya yeni sosyal tesis

Muğlaya yeni sosyal tesis -Muğla Belediye Başkanı Gürün: -Her türlü kişisel kutlama ve anma etkinliklerine açık olacak olan kompleks, kentimizin cazibe merkezi konumunu perçinleyecek


MUĞLA (A.A) - Muğla Belediyesi Düğerek Sosyal Tesisi ve Spor Salonu inşaat çalışmaları başladı.
     Belediye Meclisinin kararından sonra ihaleye çıkarılarak yapım işlemini kazanan firma, yapının çalışmalarına başladı.
     Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, gazetecilere yaptığı açıklamada, Muğla Belediyesinin hayata geçireceği sosyal tesis ve spor salonu kompleksinin 9 bin metrekare arazide konumlandığını söyledi.
     2 ana bloktan ve açık alandan oluşan yapının, toplam 2 bin 263 metrekare kapalı alana sahip olduğunu belirten Gürün, Pazar yerine cepheli olan blokunda iş yerleri, kafeterya ve 100 kişilik restoran bulunuyor. Çok amaçlı salon kısmında ise 800 metrekare büyüklüğünde 250 kişi teleskopik tribün, 1000 kişilik toplantı salonu, sahne arkası odalar, soyunma odaları ve gerekli teknik ve idari hacimler yer alıyor dedi.
     Yapının 3 bin metrekarelik yeşil alana da sahip olacağına işaret eden Gürün, Toplam 1 milyon 850 bin liraya mal olacak kompleks 300 günde tamamlanacak. Hemşehrilerimizin düğün, sünnet, nişan gibi her türlü kişisel kutlama ve anma etkinliklerine açık olacak olan kompleks, kentimizin cazibe merkezi konumunu perçinleyecek. Sosyal kompleksimiz, Düğerek ve Karabağlar yaylasının ekonomisine de katkı sağlayarak önemli başka bir amaca da hizmet edecektir diye konuştu.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Muğlaya yeni sosyal tesis Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER