Muğla Ankarada tanıtılacak

Muğla Ankarada tanıtılacak -Vali Şahin: -Muğlanın bütün değerlerini etkinlikte iyi şekilde sunarak farkındalık oluşturalım ve pastadan biraz daha fazla pay alalım


MUĞLA (A.A) - Muğla Valisi Fatih Şahin, Ankarada düzenlenecek Ege İlleri 6. Tanıtım Günleri ve Etkinliklerinde Muğlanın bütün değerlerini iyi bir şekilde sunarak farkındalık oluşturmak ve pastadan biraz daha fazla pay almak istediklerini söyledi.
     Ankarada düzenlenecek ve Vali Şahinin başkanlığını yapacağı Ege İlleri 6. Tanıtım Günleri ve Etkinlikleri hakkında Valilik 75. yıl Toplantı Salonunda gazetecilere açıklama yapan Şahin, Muğlanın sosyo-kültürel bütün değerleriyle etkinlikte iyi bir şekilde tanıtılması gerektiğini vurguladı.
     Şahin, toplantının Muğlayı tanıtmak için düzenlendiğini, bütün ilçelerden katkı beklediklerini belirterek, Bu tanıtımın geri dönüşümü bütün Muğlaya olacak. Bu nedenle yaptığımız işi iyi yapmalıyız. Bütün değerlerimizi bu etkinlikte iyi bir şekilde sunarak farkındalık oluşturalım ve pastadan biraz daha fazla pay alalım dedi.
     Ankarada 11-15 Nisan tarihlerinde yapılacak tanıtım günlerine Egedeki bütün illerin katılacağını ifade eden Şahin, Muğlanın bütün ilçeleriyle yer alacağı stantta ilimizin sahip olduğu bütün değerleri ile tanıtılmasının çok önemli olduğunu dile getirdi.
     Toplantıya Vali Yardımcıları Ahmet Ali Barış ve Mestan Yayman, Milas Kaymakamı Bahattin Atçı, Belediye Başkan Vekili Yavuz Kayı, Deniz ve Sanayi Ticaret Odaları ve İl Kültür Turizm Müdürlüğü yetkilileri katıldı.
    
     Muhabir: Ali Rıza Akkır
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Muğla Ankarada tanıtılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER