Münevver Arınç ve Sare Davutoğlu Konyayı

Münevver Arınç ve Sare Davutoğlu Konyayı gezdi -Başbakan Yardımcısı Bülent Arınçın eşi Münevver Arınç, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlunun eşi Sare Davutoğlu ve milletvekili eşleri, Konyayı gezdi


KONYA (A.A) - Başbakan Yardımcısı Bülent Arınçın eşi Münevver Arınç, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlunun eşi Sare Davutoğlu ve milletvekili eşleri, Konyayı gezdi.
     Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlunun eşi Sare Davutoğlunun daveti üzerine Konyaya gelen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınçın eşi Münevver Arınç ve çok sayıda milletvekili eşi, ilk olarak Mevlana Müzesi ve Şems-i Tebrizi Camiini ziyaret etti. Bakan ve milletvekili eşleri, ardından Mevlana Kültür Merkezinde, Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) öğrencilerince açılan Altın Dokunuşlar sergisini gezdi.
     Münevver Arınç, Sare Davutoğlu ve milletvekili eşleri, KOMEK kursiyerlerinin 1111 seçme el işi ürünlerinden oluşan sergi ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.
     Sare Davutoğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankaradan Münevver Arınç ve milletvekili eşlerinin Konyaya geldiğini, hem Mevlana ve Şems-i Tebrizi türbesini ziyaret ettiklerini hem de ayrıntılı bir şekilde görüşme imkanı bulduklarını söyledi.
     Münevver Arınç ise kendisinin daha önce de Konyayı ziyaret ettiğini belirterek, Ancak bugün farklı bir gün yaşadık. Sare Hanım davet ettiler, keyifli bir gündü, her şey çok güzeldi, çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu sergide el emeği ürünü muntazam eserler gördük. Emeği geçen arkadaşları da tebrik ederim diye konuştu.
    
     Muhabir : Murat Aslan
     Yayıncı : Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Münevver Arınç ve Sare Davutoğlu Konyayı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER