Muşta Futbol da oynuyorum, dersimi de

Muşta Futbol da oynuyorum, dersimi de çalışıyorum projesi


MUŞ (A.A) - Lider Muş Spor Kulübü tarafından yürütülen Futbol da oynuyorum, dersimi de çalışıyorum projesi kapsamında, sporculara malzeme dağıtıldı.
     Valilik koordinasyonunda, Lider Muş Spor Kulübünce yürütülen ve Kalkınma Bakanlığınca Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında finanse edilen proje için malzeme dağıtımı yapıldı.
     Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen malzeme dağıtım törenine katılan Vali Ali Çınar, ülkenin 100. yılında, dünyanın en iyi 10 ülkesi arasına girmek için her alanda iyi olmaları gerektiğini söyledi.
     Spor, tarım, bilim, ticaret ve akla gelen tüm alanlarda çalıştıklarını belirten Vali Çınar, şöyle konuştu:
     Uyguladığımız ekonomik ve sosyal projeler bu hedefe yönelik. Eğitimin yanı sıra, SODES benzeri projelerle kabiliyetlerinizi ortaya çıkarıp, yarınlara daha iyi şekilde hazırlanmanız için çalışıyoruz. Başarılar ortaya çıktıkça, toplumun tüm kesimleri, bundan gurur duyacak. Çünkü siz hem okulda başarı elde ettiniz hem de boş zamanlarınızı değerlendirdiniz. İlk olarak il, ülke ve dünya çapında, yetenekleri gelişen sporcular olun. Valilik olarak toplumun tüm kesimlerine bir şekilde ulaşmak istiyoruz. SODES bunlar için bir fırsat oldu. Ne mutlu bu gayreti başarıya götürüyorsunuz. Sadece projelerle yetinmiyoruz.
     Ardından Vali Çınar, sporculara malzeme dağıttı.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Fahrettin Gök
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Muşta Futbol da oynuyorum, dersimi de Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER