Muşta kış

Muşta kış -Muşta etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle 10 köy yolu ulaşıma kapandı


MUŞ (A.A) - Muşta etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle 10 köy yolu ulaşıma kapandı.
     İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Şeyhmus Yentür, AA muhabirini yaptığı açıklamada, kentte sabaha karşı etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle, 10 köy yolunun ulaşıma kapandığını söyledi.
     Kente sabaha karşı yılın ilk karının yağdığını ifade eden Yentür, Şu anda 10 köy yolumuz ulaşıma kapalı. Kış hazırlıklarımızı tamamladık. Bu yollarımızı da kısa sürede ulaşıma açacağız dedi.
     Karayolları 113. Muş Şube Şefi Sülhattin Ömeroğlu ise, gece kar yağışı ve tipi nedeniyle Muş-Kulp karayolunun Kozma Dağı mevkisinde, yolun kısa süreli ulaşıma kapandığını belirtti.
     Ekipleri bölgeye yönlendirdiklerini ve yapılan çalışmalar sonucu yolun ulaşıma açıldığını kaydeden Ömeroğlu, şu anda karayollarında herhangi bir sıkıntının bulunmadığını dile getirdi.
     Muş Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri de, kent merkezinde 2 santimetreyi bulan kar kalınlığının, yüksek kesimlerde 5 santimetreye ulaştığını belirtti.
     Öte yandan kentte belediye ve karayolları ekiplerince, kar temizleme çalışmaları yürütülüyor.
     Okula giden öğrenciler ve zincir takmadan yola çıkan sürücülerin zor anlar yaşadığı kentte, trafik akışının güvenli şekilde sağlanması için trafik ekipleri, sürücüleri dikkatli olmaları ve zincir takmaları yönünde uyardı.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER