MÜSİADda bayramlaşma

MÜSİADda bayramlaşma


KONYA (A.A) - MÜSİAD Konya Şubesinde bayramlaşma programı düzenlendi.
     MÜSİAD Konya Şubesinde yapılan programa, AK Parti Konya Milletvekilleri Kerim Özkul, Mustafa Kabakçı, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, Konya Ticaret Borbası Başkanı Muhammed Uğur Kaleli, KSO Meclis Başkanı Ahmet Şekeroğlu, KTO Meclis Başkanı Dr. Seyit Karaca, AK Parti 23. Dönem Milletvekili Hasan Angı, ASKON Başkanı Yakup Yıldırım, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanı Latif Selvi, STK Temsilcileri, MÜSİAD Konya Şubesi üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
     Programda açılış konuşması yapan MÜSİAD Konya Şubesi Başkanı Aslan Korkmaz, bayramların birlik ve beraberliğimizin arttığı yegane güler olduğunu belirterek, Böyle bir bayramda sizlerle tekrar buluştuğumuz için mutluyuz dedi.
     Daha sonra söz alan AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı, tarihimizin her döneminde zorluklar olduğunu ancak her bir zorluğun üstesinden gelindiğini söyledi.
     Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Sayın Ahmet Davutoğlunun zalimlerin karşısında, mazlumların yanında olan tavrının hiç değişmediğini anlatan Kabakçı, Bu durum, bayramda da değişmeyecek. Gelecek bayramlarda da zalimlerin zulümlerinden vazgeçmesini diliyorum diye konuştu.
     Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk ise bayramların birlik ve beraberliğe vesile olduğunu ifade ederek, herkesin bayramını kutladı.
     Konya Sanayi Odası Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil de tüm katılımcıların bayramlarını tebrik ederek başladığı konuşmasında, MÜSİADın bayramlaşma toplantılarında bayramın güzelliğini tekrar yaşıyorum. Tüm dostlarımızla birlikte nice bayramlarda buluşmak dileği ile tüm İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik ediyorum dedi.
    
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber MÜSİADda bayramlaşma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER