MÜSİAD Başkanı Balin, Belediye Başkanı Çakırı

MÜSİAD Başkanı Balin, Belediye Başkanı Çakırı ziyaret etti


MALATYA (A.A) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, yönetim kurulu üyeleriyle Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakırı makamında ziyaret etti.
     Çakır, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, MÜSİADın Türkiye ekonomisine önemli katkıları olduğunu belirtti. Derneğin sanayicilere ve iş adamlarına rehberlik yaptığını ve güzel hizmetlere imza attığını vurgulayan Çakır, Ben de MÜSİAD başkanlığı yaptım. Bu dönemler içinde çok şey öğrendim. MÜSİAD ürettiği hizmetlerle sanayicilere ve iş adamlarına rehberlik ediyor. Ülkemizin ekonomik yapısının daha güçlü olmasına katkılar sağlıyor. Toplumsal duyarlılıkta da öncü oluyor. MÜSİAD gibi sivil toplum kuruluşlarımıza ülkemizin ihtiyacı var ifadelerini kullandı.
     Balin de belediyeyle Malatyaya fayda sağlayacak ortak çalışmalar yapmak istediklerini belirtti. Üyelere yönelik ekonomik organizasyonlar yapmayı planladıklarını ifade eden Balin, sosyal ve kurumsal anlamda iş adamlarının büyümesine katkı sağlamak için çalışacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber MÜSİAD Başkanı Balin, Belediye Başkanı Çakırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER