MÜSİAD Gebzede Turquality programı anlatıldı

MÜSİAD Gebzede Turquality programı anlatıldı


KOCAELİ (A.A) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gebze Şubesi, üyelerine yönelik düzenlediği eğitim seminerinde dünyanın ilk devlet destekli marka geliştirme programı olan Turquality desteklerinden nasıl faydalanılır konusunda bilgilendirme yapıldı.
     MÜSİADdan yapılan açıklamada, derneğin şube toplantı salonunda gerçekleştirilen ve sunumunu Progroup Uluslararası Danışmanlık Genel Müdürü Salim Çamın yaptığı seminere, markalaşma hedefi olan firmaların ilgisi yoğun olduğu bildirildi.
     Seminerde, gittikçe ağırlaşan rekabet koşulları ve değişen tüketim kalıpları, uluslararası arenada yer almak isteyen, dünya pazarından daha fazla katma değer ve daha fazla pazar payı almak isteyen girişimcilerin marka oluşturmada dünyanın ilk ve tek devlet destekli markalaşma programı Turquality sistemi anlatıldı.
     Seminer sunumundan sonra katılımcıların soruları cevaplandırıldı.
     MÜSİAD Gebze Şubesi adına, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Doğan Güler, dernek üyelerinin talepleri doğrultusunda belirlenecek konular ile bir araya gelme çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber MÜSİAD Gebzede Turquality programı anlatıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER