Müslüm Gürsesin vefatı

Müslüm Gürsesin vefatı -Tekirdağ Roman Kültürü Yaşatma ve Müzisyenler Derneği üyeleri, sanatçının şarkılarını seslendirdi (Fotoğraflı - Görüntülü)


TEKİRDAĞ (A.A) - Tekirdağ Roman Kültürü Yaşatma ve Müzisyenler Derneği üyesi müzisyenler, sanatçı Müslüm Gürsesin şarkılarını seslendirdi.
     Rüstem Paşa Çarşısındaki dernek binası önünde, keman, klarnet, kanun ve darbukadan oluşan orkestra eşliğinde mini bir konser verildi.
     Tekirdağ Roman Kültürü Yaşatma ve Müzisyenler Derneği Başkanı Ümit Satılmış, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gürsesin vefatından üzüntü duyduklarını belirterek, Türkiye bir çınarı kaybetti. Bunun için Tekirdağlı Roman müzisyenler olarak üzüntülüyüz. Türkiyenin başı sağolsun dedi.
    
     -Müslüm Gürsesin şarkılarıyla büyüdük-
    
     Satılmış, Gürsesin müzisyenler arasında ayrı bir yere sahip olduğunu ifade ederek, Gürsesin yeri doldurulamayacak bir sanatçı olduğunu söyledi.
     Ümit Satılmış, şunları kaydetti:
     Biz Müslüm Gürsesin şarkılarıyla büyüdük. Onun şarkılarıyla yaşamımıza devam edeceğiz ve onu şarkılarıyla anacağız. Gerçekten de arabeskin babasıydı. Babayı kaybettik yani o yüzden de sanat camiası tabiki bir boşlukta hissedecektir.
    
     Muhabir: Yavuz Karaduman
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe
<< Önceki Haber Müslüm Gürsesin vefatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER