MUTSOda seçimler tamamlandı

MUTSOda seçimler tamamlandı -Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığına Şükrü Altınay, Yönetim Kurulu Başkanlığına ise Bülent Karakuş seçildi


MUĞLA (A.A) - Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Meclis Başkanlığına Şükrü Altınay, Yönetim Kurulu Başkanlığına ise Bülent Karakuş getirildi.
     MUTSO organ seçimlerinin ardından ilk meclis toplantısı, en yaşlı meclis üyesi Faruk Özalp başkanlığında yapıldı. Toplantı sonunda yeni dönem Meclis Başkanı ve başkan yardımcıları ile katip üye seçimi gerçekleştirildi. Seçim sonucunda Şükrü Altınay Meclis Başkanı, Mevlüt Acar birinci başkan vekili, Ahmet Zeybek ikinci başkan vekili olurken, Mustafa Kale de katip üye seçildi.
     Meclis Başkanı Şükrü Altınay, yaptığı konuşmada, meclis ve komite üyelerine teşekkür ederek, geçmiş dönemde yapılan güzel çalışmalara yeni dönemde de devam edeceklerini söyledi.
     Başkan Vekili Mevlüt Acar ise 8 yıldır oda ve üyelere yakışan bir hizmet verdiklerini bundan sonra da aynı şekilde birlik ve beraberlik içinde hizmete devam edeceklerini ifade etti.
     Konuşmaların ardından yapılan seçim sonucunda Bülent Karakuş Yönetim Kurulu Başkanı, Mustafa Ercan, Mehmet Dişçigil, Hasan Şahin, Sedat Tunçer, Mustafa Murat Can, Mustafa Karataş, Salih Atayolu, Mehmet Ali Çoban, Hamza Levent Özkan, Nurettin Fatih Dağdelen ise yönetim kurulu üyesi seçildi.
     Disiplin kurulu asil üyelerine Mehmet Özavcı, Muhammet Aktaş, Ömer Manav, Faik Kuru, Ali Çatalak, İlkay Demirtaş getirilirken, Yusuf Kayacık, Oğuz Oktay Turgut, Mevlüt Acar, Hüdai Örnek, Mehmet Çahan, Habil Muslu, Feyzi Akgül, Hüseyin Koray Özcan ve Ömer Öcal ise TOBB Genel Kurul asil delegelerine seçildi.
     Hesapları inceleme komisyonu ise Ayhan Çay, Fikret Köseoğlu, Kemal Yaman, Serhas Hakkı Ünsal ve Şahin Kırkandan oluştu.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber MUTSOda seçimler tamamlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER