Müzik öğretmeninden örnek davranış

Müzik öğretmeninden örnek davranış -Dörtyol ilçesinde müzik öğretmeni Ünal, maddi durumu kötü olan öğrencilere ücretsiz kurs vererek Güzel Sanatlar Lisesi sınavlarına hazırlıyor


HATAY (A.A) - Dörtyol ilçesinde müzik öğretmeni Kamuran Ünal, maddi durumu kötü olan öğrencilere ücretsiz kurs vererek Güzel Sanatlar Lisesi sınavlarına hazırlıyor.
     Mehmet Akif İlköğretim Okulunda müzik öğretmeni olarak görev yapan Kamuran Ünal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendini eğitime adadığını, bu nedenle maddi durumu kötü olan ailelerin çocuklarına yardımcı olmaya çalıştığını söyledi.
     Geçen yıl ücretsiz kurs vermeye başladığını ifade eden Ünal, öğrencilerin maddi durumunu araştırdığını, eğitimine devam edemeyecek olanları belirleyerek kurs verdiğini kaydetti.
     Ailelerin de iznini alarak hafta sonları yetenekli ama eğitimine devam edemeyecek durumdaki öğrencilere kurs verdiğini vurgulayan Ünal, Maddi durumu kötü olan öğrenciler, ilkokulu bitirdikten sonra maalesef eğitimlerine devam edemeyip evlerinde oturacaklardı. Bu durum beni çok üzüyordu. Ücretsiz olarak verdiğim kurs sayesinde yetenekli öğrencilerin sınavları kazanmasını sağlayarak eğitimlerine devam etmeleri için yardımcı olmaya çalışıyorum. Geçen yıl kursa katılan 8 öğrencim sınavı kazandı, aynı şekilde bu sene de 8 öğrencime liseyi kazandırmanın gururunu yaşıyorum diye konuştu.
     Okul yönetiminin de kendisine destek vermesiyle açtıkları kursta sıkı bir eğitime tabi tuttuğu öğrencilerden 8inin Osmaniye Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Anadolu Lisesinin özel yetenek sınavını kazandığını vurgulayan Ünal, amacının bundan sonrada çıtayı yükselterek devam ettirmek olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Hatay / İsmihan Özgüven
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Müzik öğretmeninden örnek davranış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER