Vali Bilici helallik istedi:

Vali Bilici helallik istedi: -İkinci vatanım olarak hissettiğim Kayserinin bir evladı olarak gönlüm burada, tüm Kayserili hemşehrilerimden haklarını helal etmelerini istiyorum


KAYSERİ (A.A) - Merkez Valiliğine atanan Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, Kayseriden ayrılırken vatandaşlardan helallik istedi.
     Bilici, düzenlediği basın toplantısında, 5 yıla yakın süreyle görev yaptığı Kayserinin ikinci memleketi gibi olduğunu, Kayserinin güzel insanlarına hizmet edebilmenin onuru ve mutluluğunu yaşadığını belirtti.
     Görev süresince her kesimin desteğini gördüğünü ifade eden Bilici, şunları söyledi:
     İnsanların, Allah razı olsun, Allah milletimize devletimize zeval vermesin sözlerini duydukça çalışma azmi katlanarak arttı. Karşılıklı sevgi, saygı, uyum ve dayanışma içinde görev yapmanın gayreti içinde oldum. Kayseri halkının manevi desteklerini her zaman yanımda hissettim. Mimarların sultanı Mimar Sinanın, üç cumhurbaşkanının, tarihte iz bırakan birçok şahsiyetin ve ayrıca üstün ticari zekaları, girişimcilikleri ve hayırseverlikleriyle Türkiyeye örnek olan sanayici ve iş adamlarının memleketinde görev yapmaktan her zaman gurur duydum. Görev yaptığım sürece her zaman birlik ve beraberliği arzu ettim. Zorda ve darda kalan insanlara her zaman yardım etmeyi, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını gidermeyi kendime şiar edinip, birlikte çalıştığım tüm arkadaşları da bu yönde gerekli çalışmaları yapmaları hususunda yönlendirdim.
     Görevi boyunca kendisine destek olan herkese teşekkür eden Bilici, zevkle ve memnuniyetle görev yaptığı Kayseriden ayrılmanın kendisi için çok zor olduğunu kaydetti.
     Konuşurken oldukça duygulandığı gözlenen Vali Bilici, sözlerini İkinci vatanım olarak hissettiğim Kayserinin bir evladı olarak, gönlüm burada, bedenim buradan ayrılırken hatam ve kusurum olmuşsa af diliyor, tüm Kayserili hemşehrilerimin haklarını hela etmelerini istiyorum diye tamamladı.
    
     Muhabir: Tevfik Işık
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Vali Bilici helallik istedi: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER