NEÜ Eurodesk Türkiye Temas Noktası akreditasyon

NEÜ Eurodesk Türkiye Temas Noktası akreditasyon belgesini aldı


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, uluslararasılaşma yolunda gençler ve gönüllüleri ile yürüttükleri çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek Eurodesk Türkiye Temas Noktası akreditasyon belgesini aldıklarını belirtti.
     Çeşitli alanlarda yapılan bilimsel projeler ve uygulamaların yanı sıra Avrupa Birliği projelerinde de model olacak çalışmalar yaptıklarını dile getiren Kılıç, Eurodesk Temas Noktası ile birlikte Nevşehirde gençlere Avrupanın çeşitli ülkelerinde eğitim görme, uluslararası gençlik projelerine dahil olma, gençlik projeleri hazırlama, gönüllü eğitim ve benzeri konularda çalışmalar yapmaları için her türlü desteği verebileceklerini kaydetti.
     Kılıç, ayrıca Eurodesk Akreditasyon Belgesi ile birlikte Avrupa Komisyonu tarafından üniversiteler için Mükemmellik Belgesi niteliğinde olan Diploma Eki Etiketi ne de layık görülerek uluslararasılaşma yolunda önemli bir başarıyı sağladıklarını ve NEÜnün tüm dünyada tanınan bir üniversite olacağını ifade etti.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber NEÜ Eurodesk Türkiye Temas Noktası akreditasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER