Nevşehirde dolandırıcılık operasyonu

Nevşehirde dolandırıcılık operasyonu -Kendilerini polis veya savcı olarak tanıtarak bazı kişileri dolandırdığı iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehirde kendilerini polis veya savcı olarak tanıtarak bazı kişileri dolandırdığı iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı.
     Alınan bilgiye göre, Mardinin Midyat ilçesinde yaşayan Fevzi Tyi kendisini polis olarak tanıtarak tehdit eden kişilerin Nevşehirdeki banka hesaplarına 49 bin lira yatırttığı ihbarını alan Midyat Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Nevşehir Emniyet Müdürlüğüne haber verdi.
     Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, bankadan 25 bin lira çektiği tespit edilen Özgür Pnin sanayide bulunan iş yerine operasyon düzenlendi. Özgür P. ve ona yardım ettiği belirlenen Caner Y, bankadan çektikleri 25 bin lira, çok sayıda ATM ve kredi kartıyla yakalandı.
     Caner Ynin, ifadesinde, kendi adına açtırdığı hesap numarasına İrfan S. adına para gönderildiğini, bu kişiye parayı teslim ettiğinde komisyon aldığını söylediği öğrenildi. Telefonla İrfan S. ile görüştürülen Caner Y, çektiği parayı teslim etmek üzere gece Kırşehirde buluşma ayarladı. Buluşma noktasına gelen İrfan S. gözaltına alındı.
     Zanlıların ifadesi doğrultusunda Nevşehirde Taner İnin de gözaltına alındığı bildirildi.
    
     Muhabir: Murat Asil / Yücel Velioğlu / İsmail İçer
     Yayıncı: Hande Cankar
<< Önceki Haber Nevşehirde dolandırıcılık operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER