Nevşehirde Trafik Haftası etkinlikleri

Nevşehirde Trafik Haftası etkinlikleri -Trafik Haftası nedeniyle vatandaşlar, caddelere konulan kazalı araçlarla trafik kazalarına karşı uyarıldı


NEVŞEHİR (A.A) - Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri nedeniyle il merkezinde halkın yoğun olduğu caddelere kaza yapmış otomobiller konularak, vatandaşlar trafik kazalarına karşı uyarıldı.
     Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası, Nevşehirde de düzenlenen törenle başladı. Valilik hizmet binası önünde düzenlenen törende, Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Keskin tarafından Atatürk Anıtına çelenk konuldu.
     Daha sonra Trafik Güvenliği Haftası Tertip Komitesi ve öğrencilerden oluşan heyet, bir dizi ziyaretlere bulundu. Ziyaretlerin yanı sıra İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Selim Gözel başkanlığındaki ekipler, zabıta ekipleri ile cadde ve bulvarlarda sürücülere, trafik kazalarına karışmamaları için trafikte uyulması gereken kuralları ve bazı bilgileri içeren broşürler dağıttı.
     Öte yandan kent merkezinde halkın yoğun olduğu bölgelere de, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından kaza yapmış otomobiller konularak, vatandaşlar trafik kazalarına karşı uyarıldı. Cadde ve bulvarlardaki kaza yapmış otomobiller, çevreden geçenlerin dikkatini çekti. Trafik kazalarına karşı uyarmak amacıyla konulan kazalı araçları gerçek trafik kazası zannedenler de oldu.
     (SY-YCL)
<< Önceki Haber Nevşehirde Trafik Haftası etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER