Niğde İl Halk Sağlığı Müdürü Dr

Niğde İl Halk Sağlığı Müdürü Dr Öztürk, bir yıllık çalışmalarını değerlendirdi


NİĞDE (A.A) - Niğde İl Sağlık Müdürü Dr. Bilgehan Öztürk, bir yıllık çalışmalarını değerlendirdi.
     Öztürk, İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında, Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programı ve Kanser Birimi (KETEM), Aile Hekimliği ve TSH Şube Müdürlüğü, Bulaşıcı Hastalıklar Çevre Ve Çalışan Sağlığı Şube Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü olarak 4 birim altında hizmet verdiklerini söyledi.
     Aile hekimliği hizmetlerinin yürütülmesi ve takibinde, il genelinde tüm vatandaşların aile hekimliği sisteminin şemsiyesi altında olduğunu vurgulayan Öztürk, "İlimiz genelinde 45 Aile Sağlığı Merkezinde 102 Aile Hekimliği biriminde vatandaşlarımıza hizmet verilmektedir. Bu aile hekimliği birimlerinin 2012 yılı içerisinde poliklinik sayısı 1 milyon 121 bin 173 kişiye ulaştı. 70 bin 795 vatandaşımıza da aile hekimlerimizce gezici sağlık hizmeti sunulmakta. Evde sağlık hizmetlerinden yararlanmak isteyen vatandaşlarımız, müdürlüğümüze şahsen veya bir yakını vasıtasıyla başvurabileceği gibi, www.hsm.saglik.gov.trweb adresinden veya 4443833 nolu irtibat telefonundan müracaat etmeleri yeterlidir" dedi.
     Öte yandan, Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü çalışmaları kapsamında ise, 2012 yılında 20 Sağlık Evi ile 1 Aile Sağlığı Merkezinin bakım onarımı yapıldığı kaydedildi.
    
     Muhabir: Betül Abbak
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Niğde İl Halk Sağlığı Müdürü Dr Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER