Nikah masasından kalktı, damatlıkla sahaya çıktı

Nikah masasından kalktı, damatlıkla sahaya çıktı -Lapsekide düzenlenen voleybol turnuvasında bir takımın kadrosunda yer alan Murat Demiral, nikahının ardından, maçı olan arkadaşlarını yalnız bırakmamak için gelinle sahaya geldi -Geli


ÇANAKKALE (A.A) - Lapseki Kaymakamlığının düzenlediği "Bahar Kupası Voleybol Turnuvası"nda Kingsspor kadrosunda yer alan Murat Demiral, nikahı kıyıldıktan sonra, maçı olan takım arkadaşlarını yalnız bırakmamak amacıyla eşi Zehra Demiral ile sahaya geldi. Gelinin temsili olarak servis atışı kullandığı karşılaşmada, damat da bir süre damatlıkla mücadele etti.
     Lapseki Belediyesi Nikah Salonunda nikahları kıyılan Murat Demiral ve Zehra Demiral çifti, daha sonra yakınları ile damadın Kingssporda forma giydiği turnuvanın düzenlendiği Lapseki Atatürk Lisesi bahçesindeki sahaya gitti. Konvoy halinde okula ulaşan çifti, damadın takım arkadaşları karşıladı.
     Kingssporun, Lapseki Meslek Yüksekokulu ile oynadığı maçta, damat Murat Demiral da hakem heyetinden izin alarak damatlığıyla bir süre mücadele etti. Kingssporun galibiyetiyle sona eren maçta, gelin Zehra Demiral da temsili olarak gelinliğiyle servis atışı kullandı.
     Takımlarına destek olmak için eşiyle böyle bir karar aldıklarını belirten Murat Demiral, "Eşimle beraber nikah masasında imzayı attıktan sonra takım arkadaşlarıma destek olmak için buraya geldik. Moral olması için teknik heyetten izin alarak eşim servis attı, ben de damatlık ile bir süre sahada arkadaşlarımla voleybol oynadım. Sporu seviyorum ama eşimi daha fazla seviyorum" dedi.
     Zehra Demiral da kendileri için çok değişik bir hatıra olduğunu ifade ederek, "Bizim için de çok farklı bir durum oldu. Ömrüm boyunca bu anı hiç unutamam" diye konuştu.
     Lapseki Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cihat Gündüz ise kurallar gereği bu maçın oynanmaması gerektiğini ve kendilerinden bu maçın ertelenmesinin istendiğini söyledi.
     Maçın kurallar gereği ertelenemeyeceğini belirttiklerini anlatan Gündüz, "İşte spor sevgisi böyle bir şey nikah sonrasında damadın takım arkadaşları ile birlikte gelerek takıma destek verdi. Buradan da düğün alanına gidecekler. Bizim kurum olarak amacımız sporu gençlerimize sevdirmek ve sporu aşılamak. Kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak. Görüyorsunuz spor sevgisi her şeyi yaptırıyor. Ne diyelim genç çiftleri Allah bir yastıkta kocatsın. Bu anlamada turnuvamız tarihe geçecek, daha önce böyle bir olay hiç yaşanmamış" ifadesini kullandı.
     Demiral çifti, maçın ardından düğünlerinin yapılacağı salona gitti.
    
     Muhabir: Ercan Özçetin / Burak Akay
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Nikah masasından kalktı, damatlıkla sahaya çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER