OÇEM sporcuları madalyalarla döndü

OÇEM sporcuları madalyalarla döndü


MALATYA (A.A) - Otistik Çocuklar Eğitim Merkezinde (OÇEM) eğitim gören sporcular, katıldıkları grup müsabakalarından madalyalarla döndü.
     Türkiye Özel Sporcular Federasyonunun masa tenisi, yüzme ve atletizm branşlarında düzenlediği grup müsabakalardan toplam 22 altın, 2 gümüş ve bir bronz madalya kazanan sporcular, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulutu makamında ziyaret etti.
     Bulut, öğrencilerin başarılarının önemli olduğunu ve kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Özel öğrencilerin güzel bir başarıya imza attıklarını vurgulayan Bulut, "Eğitim herkes için önemli. Onlar aldıkları eğitimin karşılığını vermişler. Öğretmenlerine okul idaresi ve velilere teşekkür ediyorum" dedi.
     Okul Müdürü Aziz Mavuş da yüzme ve atletizmde 4er, masa tenisinde 5 olmak üzere 13 sporcunun müsabakalara katıldığını anlattı. Şampiyonalara 5 antrenör eşliğinde katılan sporcuların yüzmede 4 altın, masa tenisinde 2 altın ve 2 gümüş, atletizmde ise 16 altın ve bir bronz madalya aldığını kaydeden Mavuş, Milli Eğitim Müdürlüğüne destekleri için teşekkür etti.
     Öğrencilerin 26-28 Mayıs tarihlerinde Artvinde yapılacak Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası ve 23-25 Mayıs tarihlerinde Denizlide düzenlenecek Yüzme ve Atletizm Türkiye Şampiyonasına katılma başarısını da sağladıklarını kaydeden Mavuş, buralarda da başarı sağlamayı umduklarını ifade etti.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber OÇEM sporcuları madalyalarla döndü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER