Odalarla TSE arasında Kalibrasyon İşbirliği Protokolü

Odalarla TSE arasında Kalibrasyon İşbirliği Protokolü imzalandı


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO), Ticaret Odası (KTO) ve Ticaret Borsası (KTB) ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında Kalibrasyon İşbirliği Protokolü imzalandı.
     KAYSO Meclis Salonunda düzenlenen törene TSE Başkanı Hulusi Şentürk, KAYSO Başkanı Mustafa Boydak, KTO Başkanı Asaf Mehmetbeyoğlu ve KTB Başkanı Şaban Ünlü katıldı.
     KAYSO Başkanı Boydak, yaptığı konuşmada imza protokolünün iş dünyası açısından önemli bir çalışma olduğunu belirtti.
     TSEnin Kayserideki çalışmalarının uzun yıllara dayandığını ifade eden Boydak, şunları kaydetti:
     TSE Türkiyemizin gerçekten güzide kurumlarından birisi. Özellikle Hulusi Şentürk başkanımızla birlikte daha aktif olan ve birçok konuda gündem oluşturan kurum haline geldi. İş dünyamızın, üretim ve ticari faaliyetlerimizin olmazsa olmazı bir standart oluşmasıdır. Bu da Türkiyede TSE tarafından birçok noktada verilebilmekte. TSE, sanayici ve ticaret hayatımızın içerisinde olmasaydı ne olurdu diye baktığımızda, ne kadar önemli bir fonksiyon üstlendiğini görebiliriz. TSEnin destekleri ile dünün KOBİleri bu günün orta boylu, hatta uluslararası ihracat yapan firmaları haline geldi. İnşallah TSEnin bu kurumsal yapısını daha da geliştirmek suretiyle bizim dışarıdaki başarılarımızda daha fazla pay alması bizi sevindirecek.
     TSE Başkanı Hulusi Şentürk de, imzalanan protokolün herkes adına hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
     Konuşmaların ardından imza protokolü gerçekleştirildi.
     KAYSO Başkanı Boydak, TSE Başkanı Şentürke porselen fincan takımı hediye ederken, Şentürk de Boydaka plaket taktim etti.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
<< Önceki Haber Odalarla TSE arasında Kalibrasyon İşbirliği Protokolü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER