ODTÜLÜ Malatyalılar Derneği, kaynaşma toplantısı gerçekleştirecek

ODTÜLÜ Malatyalılar Derneği, kaynaşma toplantısı gerçekleştirecek


MALATYA (A.A) - ODTÜMalatyalılar Derneği, ODTÜyü kazanan Malatyalı öğrencilerle tanışmak amacıyla kaynaşma toplantısı düzenleyecek.
     Derneğin yönetim kurulu adına yapılan yazılı açıklamada, ODTÜye kayıt yaptıran Malatyalı öğrencileri bürokrat, siyasetçi, akademisyen ve iş adamları hemşehrileriyle de tanıştırmanın amaçlandığı toplantının 7 Ekim Pazar günü gerçekleşeceği belirtildi.
     Toplantıya, Malatya Valisi Vasip Şahin ile milletvekilleri, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Ankarada bulunan Malatyalı bürokratlar, ilçe dernek başkanları, Malatyalı iş adamları, ODTÜ Rektörü ve ODTÜdeki öğretim görevlilerinin de katılacağı kaydedilen açıklamada, toplantının ardından Malatyanın Eğitim Potansiyeli ve Üniversite Öğrencilerinin Burs Olanakları konulu bir panel düzenleneceği ifade edildi.
     Panelde, Malatyalı ODTÜ öğrencilerinin ve mezunlarının mesleki ve kişisel gelişimlerini sağlamak amacıyla atılacak adımlar, ODTÜde bilim ve teknolojinin ışığında gelişen projelerin Malatyada uygulanabilirliği gibi konuların tartışılacağı kaydedildi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber ODTÜLÜ Malatyalılar Derneği, kaynaşma toplantısı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER