ODÜden açık öğretim öğrencilerine ücretsiz eğitim

ODÜden açık öğretim öğrencilerine ücretsiz eğitim


ORDU (A.A) - Ordu Üniversitesi (ODÜ) tarafından açık öğretim öğrencilerine yönelik ücretsiz eğitim verildiği bildirildi.
     ODÜ Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. İlhan Ekinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Anadolu Üniversitesince uygulanan akademik danışmalık hizmeti kapsamında yapılan anlaşma gereği üniversite olarak açık öğretim öğrencilerine 12 ayrı derste ücretsiz olarak eğitim vermeye başladıklarını söyledi.
     18 Kasımda başlayan eğitime yeterince ilgi gösterilmediğini ifade eden Ekinci, şöyle konuştu:
     Açık öğretim öğrencilerine yönelik bu uygulama Anadolu Üniversitesi tarafından yapılıyor. Akademik danışmanlık hizmeti kapsamında iki üniversite arasında yapılan anlaşma gereği üniversitemizde de söz konusu öğrencilere 12 ayrı derste ücretsiz olarak eğitim verilmeye başlandı. Pazar günleri 08.00 ile 18.00 saatleri arasında verilen eğitimlere açık öğretimde okuyan öğrencilerimiz sadece kimliklerini göstererek katılabilirler. Her hangi bir ücret ödemeleri söz konusu değildir.
     Ekinci, eğitime katılacak öğrencilere yüz yüze istedikleri derslerle ilgili olarak geniş kapsamlı bilgiler aktarıldığını da sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber ODÜden açık öğretim öğrencilerine ücretsiz eğitim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER