ODÜ Rektörü Prof. Dr. Yarılgaç:

ODÜ Rektörü Prof. Dr. Yarılgaç: -Yüzme sporuna bilimsel anlamda ODÜ tarafından verilebilecek her türlü destek ve katkı bizlere kıvanç kaynağı olacaktır


ORDU (A.A) - Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Yüzme sporuna bilimsel anlamda ODÜ tarafından verilebilecek her türlü destek ve katkı bizlere kıvanç kaynağı olacaktır dedi.
     Fenerbahçe Spor Kulübü Ordu Yüzme Okulu Baş Antrenörü Serhat Çetinkaya ve Koordinatör Antrenör Cüneyt Şipal Rektör Yarılgaçı ziyaret etti.
     Yarılgaç, ziyarette, ODÜ ile Fenerbahçe Spor Kulübünün ortak bir çalışma içinde olmasının memnuniyet verici olduğunu söyledi.
     ODÜ olarak bundan sonra ki, süreçte yüzme sporuna gereken her türlü desteği vereceklerini vurgulayan Yarılgaç, şöyle konuştu:
     Yüzme sporuna bilimsel anlamda ODÜ tarafından verilebilecek her türlü destek ve katkı bizlere kıvanç kaynağı olacaktır. Bölge halkıyla paydaş çalışmalar yürütebilen, sosyo, kültürel her türlü etkinliği yürekten destekleyen bir üniversite olmak istiyoruz. Eğitim, öğretim faaliyetlerinin yanında bölgesel ve kültürel kalkınmayı da destekleyen bir üniversite olarak Beden Eğitimi Sağlık Yüksek Okulu öğretim üyelerimizle birlikte yürüttüğünüz projenize desteğimiz tamdır. Ortak çalışmalarımız Fenerbahçe Spor Kulübüne ve bizlere hayırlı olsun.
     Fenerbahçe Spor Kulübü Ordu Yüzme Okulu Baş Antrenörü Serhat Çetinkaya, ise Rektör Yarılgaça kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu
     Yayıncı: Mehmet Kumcağız
<< Önceki Haber ODÜ Rektörü Prof. Dr. Yarılgaç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER