Öğrencinin öğretmenini darp ettiği iddiası

Öğrencinin öğretmenini darp ettiği iddiası -Rize İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi kantininde öğrencisi tarafından darp edildiği öne sürülen öğretmene 13 gün iş göremez raporu verildi -Okul öğretmenleri, can güvenlikleri olmadığı g


RİZE (A.A) - Rizede bir öğrencinin öğretmenini darp ettiği ileri sürüldü.
     Rize İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğretmeni Serdar Yılmaz, kantinde öğrencisi M.Pnin elinde gördüğü telefonu kendisine vermesini istediği, bunun üzerine M.Pnin Yılmazı darp ettiği öne sürüldü. Okul yöneticileri ve öğrencilerin araya girerek Yılmaz ve M.Pyi ayırdığı belirtildi.
     Olayın ardından Rize Devlet Hastanesinde tedavi edilen Yılmaza, 3 günü psikolojik olmak üzere 13 gün iş göremez raporu verildi.
     Tophane Polis Karakoluna götürülen M.P. (18), ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.
     Milli Eğitim Müdürlüğü konuyla ilgili inceleme başlattı.
     Bu arada Yılmazın mesai arkadaşları, bugün okula gitmelerine rağmen can güvenlikleri olmadığı gerekçesiyle derslere girmeme kararı aldı.
     Öğretmenler adına açıklamada yapan Hüseyin Öz, öğretmenin en önemli ihtiyacının iş güvenliği olduğunu belirterek, Bu okulda bunun sağlanamadığını gördük. Bu nedenle olayı protesto ederek derslere girmeyeceğiz. Bir öğrenci tarafından sebebi ne olursa olsun, öğretmene böyle bir saldırı yapılamaz. Bir eğitimcinin, kimsenin başına gelmemesi gereken bir olay dedi.
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı / Asena Akçay
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Öğrencinin öğretmenini darp ettiği iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER