Öğretmenlerden, öğrenci velilerine ziyaret

Öğretmenlerden, öğrenci velilerine ziyaret -Kırıkkalenin Bahşılı ilçesindeki Barbaros İlköğretim Okulu öğretmenleri, öğrenci ailelerini evlerinde ziyaret ederek öğrencilerin çalışma ortamlarını araştırıyor


KIRIKKALE (A.A) - Bahşılı ilçesindeki Barbaros İlköğretim Okulu öğretmenleri, öğrenci ailelerini evlerinde ziyaret ederek, öğrencilerin çalışma ortamlarını araştırıyor.
     Okul Müdür Yardımcısı Ahmet Altıntaş, öğrenci aile koçluğu kapsamında 8. sınıf öğrenci velilerini evlerinde ziyaret ettiklerini belirterek, öğrenci ailelerini ziyaret uygulamasına 6 öğretmenin katıldığını söyledi.
     Uygulama ile 25 aileye ziyaretlerin yapıldığını ifade eden Altıntaş, şöyle konuştu:
     Öğretmenlerimiz genellikle aileleri yaptıkları ziyaretlerde olumlu tepkiler alarak, ailelerin bu çalışmaları desteklediklerini ilettiler. Gittikleri evlerde, öğrencilerin aile durumlarını, evlerindeki çalışma ortamları, aileleri ile olan ilişkileri, ailenin çocuklarına karşı ilgileri, kontrollü çalışma yapılıp yapılmadığı, televizyon izleme saatleri sorulmakta, ailelerle iş birliği yaparak öğrencileri SBS sınavına hazırlamaktadırlar. Ailelerimize, öğretmenlerimize kapılarını açtıkları ve yardımcı oldukları için çok teşekkür ederiz.
    
     Muhabir: Ahmet Yaman
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Öğretmenlerden, öğrenci velilerine ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER