Öğretmenlere yönelik saldırılar protesto edildi

Öğretmenlere yönelik saldırılar protesto edildi -Türkiye Kamu-Sen İstanbul İl Başkanı Hanefi Bostan: Öğretmenleri çok maaş alıp, az çalışıyormuş gibi kamuoyuna lanse edenler, öğretmenlerin maddi ve özlük haklarını hiçbir şekilde sa


İSTANBUL (A.A) - Öğretmenlere yönelik saldırılar, Zeytinburnunda protesto edildi.
     Zeytinburnundaki Dr. Reşit Galip İlköğretim Okulu önünde toplanan bazı eğitim sendikaları üyeleri, aynı okulda görev yapan öğretmen Mehmet Arslanın 2 gün önce bir öğrencinin yakınları tarafından saldırıya uğramasını protesto etti.
     Çeşitli sloganlar atarak yürüyen ve aralarında Mehmet Arslanın da bulunduğu grup, Zeytinburnu Kaymakamlığı binası önüne kadar yürüdü.
     Grup adına Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı Hanefi Bostan, burada yaptığı açıklamada, son günlerde öğretmenlere yönelik saldırıların arttığını savunarak, 15 gün içerisinde Kütahyada bir öğretmenin öğrencisi tarafından bıçakla yaralandığını, İstanbul Esenyurtta bir öğretmenin yine öğrencisi tarafından bıçaklı saldırıya uğradığını, Sakaryada bir velinin öğretmeni dövdüğünü anlatarak, bu çirkin saldırıları sineye çekmelerinin mümkün olmadığını söyledi.
     Grup, basın açıklamasının ardından olaysız dağıldı.
     (AYL-NER-KAF)
<< Önceki Haber Öğretmenlere yönelik saldırılar protesto edildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER