OKAnın Dönem Başkanı Samsun Valisi Aksoy

OKAnın Dönem Başkanı Samsun Valisi Aksoy oldu


ÇORUM (A.A) - Orta Karadeniz Kalkınma Ajansının (OKA) Dönem Başkanlığını Çorum Valisi Sabri Başköy, Samsun Valisi Hüseyin Aksoya devretti.
     OKAnın 2013 yılının ilk yönetim kurulu toplantısı Çorumda gerçekleştirildi.
     Çorum Valisi ve OKA Dönem Başkanı Sabri Başköyün başkanlığında bir otelde yapılan toplantıya Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Amasya Valisi Abdil Celil Öz ve Tokat Valisi Mustafa Taşkesen ile diğer yönetim kurulu üyeleri katıldı.
     Vali Başköy konuşmasında, toplantıda OKAnın 2012 yılındaki faaliyetleri ile 2013 yılı hedeflerinin görüşüleceğini söyledi.
     OKA tarafından 2012 yılında Bölgesel İnovasyon Stratejisi ve Eylem Planının hazırlandığını, ayrıca 1. Türk-Rus İş Konseyi ile AGORADA 2012 Türkiye toplantısının gerçekleştirildiğini ifade eden Başköy, Almanya ve Rusyaya çalışma ziyaretlerini gerçekleştirdik. OKA olarak KOBİler, insan kaynakları ve dezavantajlı gruplara yönelik üç ayrı destek programı uygulanmış olup, Çorumda Teknokent projesi hayata geçirilmiştir. 2013 yılında uygulamaya geçireceğimiz projelerin hayırlı olmasını diliyorum ifadelerini kullandı.
     Vali Başköy, konuşmasının ardından OKA Dönem Başkanlığını, Samsun Valisi Hüseyin Aksoya devretti.
     Çalışmalarından dolayı kurul üyeleri adına Vali Başköye teşekkür eden Aksoy da, Başköye teşekkür plaketi ile çiçek takdim etti.
     Devir-teslim töreninde OKA Genel Sekreteri Mevlüt Özen de Vali Başköye bir hediye sundu.
     Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.
    
     Muhabir: Gazi Nogay / İsmail Çimen
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber OKAnın Dönem Başkanı Samsun Valisi Aksoy Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER