Oktoberfest Bira Festivaline ayranlı protesto

Oktoberfest Bira Festivaline ayranlı protesto -Antalyada bu yıl 4üncüsü düzenlenen Oktoberfest Bira Festivalini bir grup vatandaş ayran dağıtarak protesto etti


ANTALYA (A.A) - Türkiye Yeşilay Cemiyeti Manavgat Şubesi, Antalyada bu yıl 4üncüsü düzenlenen Oktoberfest Bira Festivalini ayran dağıtarak protesto etti.
     Türkiye Yeşilay Cemiyeti Manavgat Şubesi, Cumhuriyet Meydanında üzerinde Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydının fotoğrafı ile çeşitli sloganların yazılı olduğu pankart taşıyarak, basın açıklaması yaptı.
     Cemiyetin Manavgat şube başkanı Fatih Kaplan, Antalya Büyükşehir Belediyesinin destek verdiği ve 4 yıldır devam eden Oktoberfest Festivaline tepki vermek amacıyla ayran dağıttıklarını söyledi.
     Belediyelerin kaynaklarının bira dağıtılması yerine daha yararlı çalışmalar için kullanılmasını istediklerini belirten Kaplan, Oktoberfestin Türk kültüründe yerinin olmadığını ifade etti.
     Geçtiğimiz yıllarda düzenlenen festivalde ölüm yaşandığını iddia eden Kaplan, Daha kaç musibet gerekiyor. Zararlı bir şey olmadığını söylüyorlar. Ama festival afişlerine +18 işareti koyuyorlar. Zararlı değil ise +18 işareti neden konuluyor dedi.
     Grup, daha sonra meydandan geçenlere ayran dağıttı.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Oktoberfest Bira Festivaline ayranlı protesto Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER