Okul müdürünün öğrencileri darp ettiği iddiası

Okul müdürünün öğrencileri darp ettiği iddiası -Erzurumda bir lisenin müdürünün 13 öğrenciyi darp ettiği iddia edildi


ERZURUM (A.A) - Palandöken ilçesinde Kazım Karabekir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde okul müdürünün bir sınıfın 13 öğrencisini darp ettiği iddia edildi. Palandöken Kaymakamlığı olayla ilgili inceleme başlattı.
     Kazım Karabekir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 11inci sınıf öğrencisi 13 öğrenci, okul müdürü Ş.A. tarafından darp edildikleri iddiasıyla Palandöken Devlet Hastanesine başvurdu. Hastaneden darp edildiklerine dair rapor alan öğrencilerden 7si okul müdürü Ş.A hakkında Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğüne şikayette bulundu.
     Palandöken Kaymakam Vekili Ahmet Katırcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, darp iddiaları üzerine ilçe milli eğitim müdürlüğüne konuyla ilgili araştırma yapılması için talimat verildiğini söyledi. Katırcı, yaptıkları araştırmada okul müdürünün öğrencilerle sabah saatlerinde yaptığı konuşmanın ardından darp iddiasının gündeme geldiğini belirterek, şunları kaydetti:
     Bize intikal etmiş resmi bir şikayet veya herhangi bir başvuru yok. Ancak sabah saatlerinde okul müdürünün öğrencileri darp ettiği yönünde bir duyum aldık. Yaptığımız araştırmada okul müdürümüz öğrencilerle, dersler ve okuldaki devamsızlık konularıyla ilgili olarak bir görüşme yapmış. Bazı öğrenciler okul müdürümüzün sabah yaptığı konuşmanın ardından Okul müdürümüz bizi dövdü iddiasında bulunmuş. Ardından öğrenci velisi olduğunu belirten bir kadın, ilçe milli eğitim müdürlüğünü arayarak okul müdürü tarafından öğrencisinin dövüldüğünü iddia etmiş. Telefon görüşmesi ihbar kabul edildi. İlgili birime talimat verildi. Bu konuda gerekli inceleme başlatıldı.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Okul müdürünün öğrencileri darp ettiği iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER