Önce annesini dövdü, sonra kendisini bıçakladı

Önce annesini dövdü, sonra kendisini bıçakladı -Kayseride annesini döven, babasına ise küfür ve hakaret eden kişi, güvenlik güçlerince karakola götürülmek istenince ekmek bıçağıyla kendisini yaraladı


KAYSERİ (A.A) - Kayserinin Bünyan İlçesinde annesini döven, babasına ise küfür ve hakaret eden kişi, güvenlik güçlerince karakola götürülmek istenince ekmek bıçağıyla kendisini yaraladı.
     Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Karadayı köyünde ikamet eden S.A. aralarında husumet bulunan annesi Z.A. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine S.A, annesi Z.Ayı yumruklayarak darp etmeye başladı. S.A, ayrıca kavgayı aralamak isteyen babası M.Aya da küfür ve hakaret etti.
     Olayın ardından Z.A, Bünyan Devlet Hastanesine kaldırıldı.
     Bu sırada olayla ilgili çalışma başlatan güvenlik güçleri, S.Ayı ikamet ettiği evden alarak ifadesinin alınması için karakola götürmek istedi.
     Burada güvenlik güçleriyle tartışan S.A, eline aldığı ekmek bıçağıyla kendisini vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Uzun süren uğraşlar sonunda ikna edilebilen S.A, elindeki ekmek bıçağını bırakarak teslim oldu.
     Götürüldüğü sağlık kuruluşunda tedavi edilen S.A, daha sonra ifadesinin alınması için karakola götürüldü.
     Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
    
     Muhabir: Hakan Can Şahin
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Önce annesini dövdü, sonra kendisini bıçakladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER