ORANın Eylül ayı toplantısı yapıldı

ORANın Eylül ayı toplantısı yapıldı


KAYSERİ (A.A) - Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN), yeni yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla Eylül ayı toplantısını gerçekleştirdi.
     Toplantıya, ORAN Yönetim Kurulu Başkanı Kayseri Valisi Şerif Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Kayseri İl Genel Meclisi Başkanı Sadettin Aydın, KAYSO Başkanı Mustafa Boydak ile ORAN Genel Sekreteri Mustafa Palancıoğlu katıldı.
     Şerif Yılmaz, yaptığı konuşmada, Nisan ayı itibariyle Doğrudan Faaliyet Destek Programına başvuru sürecinin başladığını anımsatarak, bu kapsamda yapılan 29 faaliyet teklifinden 7sinin başarılı bulunarak sözleşme imzalandığını, başvuruların toplam destek tutarı olan 600 bin liraya ulaşıncaya kadar süreceğini söyledi.
     Teknik Destek Programı kapsamında da 19 proje başvurusu yapıldığını ifade eden Yılmaz, Bu projelerden de 9u değerlendirilmiş, 8i başarılı bulunarak sözleşme imzalanmıştır. Kalan 10 projenin değerlendirilmesi en kısa zamanda sonuçlandırılacaktır. Bu çerçevede desteklenecek teknik destek talepleri için tahsis edilen toplam kaynak tutarı ise 350 bin lira. Programa başvurular Eylül-Ekim ve Kasım-Aralık aylarını kapsayan ikişer aylık dönemler halinde devam edecektir diye konuştu.
     Yılmaz, 2011 yılı Mali Destek Programları kapsamında destek alan projelerin uygulama sürecinin de yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek, 2012 yılı Mali Destek Programlarına başvuruların ise bu yıl sonunda başlamasının planlandığını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mustafa Demircioğlu
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber ORANın Eylül ayı toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER