Ordu 2. Karadeniz Kitap Fuarı açıldı

Ordu 2. Karadeniz Kitap Fuarı açıldı


ORDU (A.A) - Ordu 2. Karadeniz Kitap Fuarı açıldı.
     Kültür Sanat Merkezi yanında kurulan kapalı alanda yapılan açılışta konuşan Vali Orhan Düzgün, Türkiyede son yıllarda gerçekleştirilen çok büyük projelerden Ordunun da nasibini aldığını söyledi.
     Geçen yıl birincisi düzenlenen Ordu Karadeniz Kitap Fuarının bu yıl ikincisini düzenlemekten dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Vali Düzgün, şöyle konuştu:
     Ordu kültür ve sanat alanında düzenlenen bu gibi etkinliklerle ilerlemesine ivme kazandırmaya devam etmektedir. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda kitap fuarımızı ziyaret edecek olan on binlerce kişi ilimizi daha iyi tanıyacak, neredeyse insanlık tarihiyle aynı yaşta olan kitapla buluşacak, fuar süresince düzenlenecek indirim kampanyalarından istifade ederek onlarca kitap satın alma imkanları bulacaklardır. Fuarımızın ilimize ve bölgemize hayırlı olması dileğiyle fuarı organize eden firmaya katılan yayınevlerine ve emeği geçen teşekkür ederim
     Açılışa Vali Düzgünün yanı sıra AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Belediye Başkanı Seyit Torun, Türkiye Yazarlar Birliği Başkanı Metin Celal Zeynioğlu ve çok sayıda kitapsever katıldı.
     24-31 Mart tarihleri arasında açık kalacak fuara, İlber Ortaylı, Salih Memecan ve Sayım Çınar gibi ünlü isimlerde katılacak.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Ordu 2. Karadeniz Kitap Fuarı açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER