Ordu Emniyet Müdürlüğünde rütbe terfi töreni

Ordu Emniyet Müdürlüğünde rütbe terfi töreni -Vali Düzgün: Zor ve yoğun çalışma koşulları altında hafta içi, hafta sonu demeden, bayram ayırt etmeden ailelerinden, çocuklarından fedakarlık yaparak bu mesleği hakkıyla yapmaya


ORDU (A.A) - Ordu Valisi Orhan Düzgün, Zor ve yoğun çalışma koşulları altında hafta içi,hafta sonu demeden, bayram ayırt etmeden ailelerinden, çocuklarından fedakarlık yaparak bu mesleği hakkıyla yapmaya çalışan emniyet mensubu arkadaşlarımızı kutluyorum dedi.
     Ordu Emniyet Müdürlüğünde görev yapan 22 rütbeli personel, Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek Değerlendirme Kurulu ve Merkez Değerlendirme kurullarınca rütbelerindeki zorunlu bekleme sürelerini tamamlayarak bir üst rütbeye terfi ettirildi.
     İl Emniyet Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen törende konuşan Vali Orhan Düzgün, Orduya kısa bir süre önce atanan emniyet teşkilatı mensuplarına ve değişik illere giden memurlara başarı diledi.
     Polislerin zor koşullar altında görev yaptığını ancak buna rağmen morallerinin üst düzeyde olduğunu ifade eden Düzgün, şöyle devam etti:
     Zor ve yoğun çalışma koşulları altında hafta içi,hafta sonu demeden, bayram ayırt etmeden ailelerinden, çocuklarından fedakarlık yaparak bu mesleği hakkıyla yapmaya çalışan emniyet mensubu arkadaşlarımızı kutluyorum. Bulunduğu koşullar altında morallerini yerinde tutan, göreve bağlılıklarından ve heyecanlarından bir şey kaybetmeyen arkadaşlarımızın iyi sicilleriyle, başarılı çalışmalarıyla terfiye layık görülmeleri tebriğe değer. Terfi etmiş oldukları yeni görevlerinde de başarılarının artarak devam etmesini ve daha üst görevlere laik bir şekilde çalışmalarının devamını diliyorum.
     İl Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı ise, konuşmasında terfi eden personele başarı dileklerini iletti.
     Konuşmaların ardından, Ordu Valisi Orhan Düzgün, Mülkiye Başmüfettişi Ahmet Kaya, Garnizon Komutanı Jandarma Albay İsmail Güzey, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ayfer Buğur, Vali Yardımcısı Ömer Adar, il Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı, İl Özel İdare Genel Sekreteri Selami Aydın ve ,İl Genel meclis Başkanı Engin Tekintaş tarafından 22 rütbeli personelin yeni rütbeleri takıldı.
     Rütbe töreni hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı:Mehmet Kumcağığz
<< Önceki Haber Ordu Emniyet Müdürlüğünde rütbe terfi töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER