Ordu Olay Gazetesinin 22nci kuruluş yıldönümü

Ordu Olay Gazetesinin 22nci kuruluş yıldönümü


ORDU (A.A) - Orduda günlük olarak yayımlanan Ordu Olay Gazetesi 22nci yaşını kutluyor.
     İlk kez 1990 yılında eski FİFA kokartlı hakemlerden Ali Aydın ve gazeteci Zeki Mesut Özel tarafından kurulan Ordu Olay Gazetesinin kuruluş yıl dönümü nedeniyle Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret etti.
     Ziyarette gazetenin çalışmaları hakkında bilgiler veren gazetenin imtiyaz sahibi Zeki Mesut Özel, 22 yıldır ilk günkü heyecanlarından bir şey kaybetmeden çalıştıklarını belirtti.
     Her zaman olduğu gibi gazetecilik meslek ilkelerine uyduklarını ve bunu benimsediklerini ifade eden Özel, Sözde değil, özde çalışarak 22 yıldır her gün Ordu halkına sınav veriyoruz dedi.
     Aynı doğrultuda çalışmalara devam edeceklerini de söyleyen Özel, şunları kaydetti:
     22 yıldır zaman zaman hatalarımız oldu. Ancak biz ilkeli gazetecilikten asla taviz vermedik. Bu zamana kadar ilkeli gazetecilik yaptık. Bundan sonra da yapacağız. Gazetemiz Ordu merkez başta olmak üzere tüm ilçelerimizdeki bayilerde satılmaktadır.
     Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Erişen ise, Ordu Olayın 22 yıldır tarafsız yayıncılık yaptığını belirterek, Bu nedenle Ordu Olay imtiyaz sahibi sayın Zeki Mesut Özeli ve tüm çalışanlarını tebrik ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Mehmet Kumcağız
<< Önceki Haber Ordu Olay Gazetesinin 22nci kuruluş yıldönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER