Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -İnegölspor, Kemal Hastürk ile Ferit Erişçiyi transfer etti


BURSA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor, Körfez Belediyespordan transfer ettiği Kemal Hastürk ile Ferit Erişçi ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
     Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, birinci devreyi ligde 29 puanla 3. sırada tamamladıklarını hatırlattı. Takımı güçlendirme adına Körfez Belediyespordan 2 oyuncu transfer ettiklerini ifade eden Korkmaz, şöyle konuştu:
     Körfez Belediyesporda forma giyen Kemal Hastürk ve Ferit Erişçi kardeşlerimizle anlaşma sağladık. Kemal, hepinizin de bildiği gibi bizim unutulmaz futbolcularımızdan, kaptanlarımızdan bir tanesi. İnşallah eskiden olduğu gibi bundan sonrada terini ve emeğini harcayacak. Ferit de Bozüyükspordan tanıdığımız, daha sonra oradaki performansı ile Körfez Belediyespora transfer olan ve çok saygı duyacağımız bir kardeşimiz. İki kardeşimizle de 1,5 yıllığına anlaşmış bulunmaktayız. Allah onlara kazasız belasız futbol yaşamları nasip etsin. İnşallah el birliği ile İnegölsporu hedeflediğimiz noktalara doğru götüreceğiz.
     Serkan Özdemir ile Şenol Özyurtla da karşılıklı olarak yolların ayrıldığını ifade eden Korkmaz, görüştükleri birkaç oyuncunun daha olduğunu, transfer çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.
     Yeni transfer Ferit Erişçi, hedefi olan bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu belirterek, Şu anda gerçekten çok mutluyum. Hedefleri olan bir kulübe geldim. Ben de öyle bir futbolcuyum. Körfez Belediyespora transfer yaptık. Yine hedefleri olan bir kulüptü ama olmadı. İnegölspor bize kucak açtı. Burada tanıdığımız hocalarımız da var. Kemal ağabeyin konuşmaları da buraya gelmemde etkili oldu. Anlaştık. İnşallah İnegölspor içinde bizim içinde hayırlı olur. Hedeflediğimiz yerlere hep beraber ulaşırız dedi.
     Kemal Hastürk ise uzun yıllar formasını giydiği İnegölspora tekrar geldiği için mutlu olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     Uzun yıllar formasını giydiğim İnegölspor çatısı altında olmak gerçekten çok mutluluk verici. Bu formanın gerçekten benim adıma manevi olarak çok büyük önemi var. Tekrar sizlerle, taraftarla olmak, buradaki sevdiğim ağabeylerimle olmak beni çok mutlu ediyor. Bizi tekrar aralarında görmek isteyen yönetici ağabeylerimize çok teşekkür ediyorum. Bizlere tekliflerini sunduklarında hiç düşünmeden kabul ettik. Tekrar teşekkür ediyoruz. İnşallah bizler de İnegölsporun şu anda bulunduğu çıtayı daha yüksek yerlere çıkarabilmek için elimizden gelen tüm mücadeleyi sergileyeceğiz. İki taraf içinde hayırlı olmasını temenni ediyorum.
     Ferit Erişçi ile Kemal Hastürk, daha sonra kendilerini 1,5 yıllığına bordo-beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER