Ordu Valisi Düzgün:

Ordu Valisi Düzgün: Trafik kazalarında hayatlarını kaybedenlerin sayısı terör olaylarından hayatlarını kaybetenlerde fazla


ORDU (A.A) - Ordu Valisi Orhan Düzgün, Trafik kazalarında hayatlarını kaybedenlerin sayısı terör olaylarından hayatlarını kaybetenlerde fazla dedi.
     Düzgün, gazetecilere yaptığı açıklamada, trafik kazaları konusunda sürücülerin ve yayaların daha dikkatli olmasını gerektiğini söyledoiistedi.
     Bütün vatandaşların belirlenmiş olan kurallara uyması gerektiğini belirten Düzgün, şunları kaydetti:
     Trafik kazalarında her gün onlarca vatandaşımızı kaybediyoruz. Bugün teröre verilenlerden daha fazla vatandaşlarımız trafik kazalarında hayatlarını kaybediyor. Onun için bütün vatandaşlarımızın trafik kurallarına riayet etmelerini arzu ediyoruz. Trafik kazaları deyince başta hız limitleri ve emniyet kemeri akla geliyor. Bugün sadece aracın ön koltuğunda oturanların yanı sıra arka koltukta oturanlarda emniyet kemeri takmaları gerekir. Trafik kuralları onlarca yılın birikimi sonucu belirlenmiş kurallardır. Masa başında rast gele belirlenmiş kurallar değildir. Bu kurallar daha önceki acı tecrübelerden de esinlenerek hazırlanmış kurallardır. Bu nedenle bu kurallara bütün vatandaşlarımız uyarsa trafik kazaları da minimuma iner.
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Mehmet Kumcağız
<< Önceki Haber Ordu Valisi Düzgün: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER