Orduspora taraftar desteği

Orduspora taraftar desteği -52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Aydın: İstanbulda oynayacağımız Eskişehirspor karşılaşmasında Ordulu hemşehrilerimizin tribün desteğiyle galibiyet alacağımızı düşünüyorum


ORDU (A.A) - 52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Aydın, İstanbulda oynayacağımız Eskişehirspor karşılaşmasından Ordulu hemşehrilerimizin tribün desteğiyle galibiyet alacağımızı düşünüyorum dedi.
     Orduspor, 19 Eylül Stadyumundaki çalışmalar nedeniyle Eskişehirspor ile İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadında karşı karşıya gelecek.
     52 Genç Taraftarlar Derneği başkanlığının yanı sıra 25 yıldır Ordusporun amigoluğunu yapan Murat Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbulda yaşayan Ordulu hemşehrilerini Atatürk Olimpiyat Stadına gelerek takımlarını desteklemesini istedi.
     Taraftar desteğiyle takımlarının motive olduğunu ve oyuncuların daha iyi oynadığına dikkat çeken Aydın, şöyle devam etti:
     Ordusporun 25 yıldır amigoluğunu yapıyorum. Takımımızı sahamızda ve deplasmanda en iyi şekilde desteklemeye çalışıyoruz. Kulübümüz bu sezon çok iyi transferler gerçekleştirdi ve iyi bir kadro oluştuğunu düşünüyorum. Biz taraftarlara düşen görev takımımızı güzel tezahüratlarla desteklemektir. İstanbulda oynayacağımız Eskişehirspor karşılaşmasında Ordulu hemşehrilerimizin tribün desteğiyle galibiyet alacağımızı düşünüyorum. Bundan dolayı tüm taraftarları formaları ve atkılarıyla tribünlere bekliyoruz. Biz de Ordudan takımımızı desteklemek için İstanbula gideceğiz.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Orduspora taraftar desteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER