Orduspor, Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarını

Orduspor, Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü -Teknik direktör Güler: -"Yeni senenin takımına bakalım diye kadroda değişiklik yapmak veya oynamayanları oynatmak gibi bir derdimiz olamaz"


ORDU (A.A) - Orduspor, Spor Toto Süper Ligde hafta sonu deplasmanda oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.
     Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde, teknik direktör Cevat Güler yönetimindeki antrenmanın ilk 20 dakikası basına açık yapıldı. Teknik toplantıyla başlayan antrenman, düz koşunun ardından yarı sahada yapılan kondisyon ve pas çalışmasıyla devam etti.
     Antrenman öncesi gazetecilere açıklama yapan teknik direktör Güler, ligde oynayacakları son iki maçta ellerinden gelenin en iyisini sahaya yansıtmaya çalışacaklarını söyledi.
     İki maçtan elde edecekleri galibiyetin kendilerine gelir getireceğini ve farklı şeyler kazandıracağını ifade eden Güler, şunları kaydetti:
     "Yeni senenin takımına bakalım diye kadroda değişiklik yapmak veya oynamayanları oynatmak gibi bir derdimiz olamaz. Biz en iyi şekilde kadromuzu yaparak, mücadelemizi gerçekleştireceğiz. Sonucunda 6 puan alırız, 4 puan alırız ya da hiç alamayız. Onun sonucunu saha içinde göreceğiz."
    
     Muhabir: Hayati Akçay - Gökhan Gücüklüoğlu
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Orduspor, Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER