Orduspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Orduspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı -Kulüp Basın Sözcüsü Yıldırım: Trabzonsporu yenerek 3 puanı hanemize yazdırmak istiyoruz


ORDU (A.A) - Spor Toto Süper Ligde yarın sahasında Trabzonsporu ağırlayacak olan Orduspor, bu maçın hazırlıklarını tamamladı.
     Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde, teknik direktör Hector Cuper gözetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, taktik ağırlıklı çalışma yapıldı.
     Antrenmana, tedavileri devam eden David Barral, Onur Tuncer ile Selçuk Şahin katılmadı.
     Antrenman sonrası mor-beyazlı ekip, tesislerde kampa girdi.
    
     -3 puanı hanemize yazdırmayı istiyoruz-
    
     Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, taraftarın desteğiyle Trabzsonspor maçından galibiyet almak istediklerini belirtti.
     Trabzonspor maçının, Karadeniz derbisi niteliğinde olduğunu ve bu karşılaşmanın kendileri için büyük önem taşıdığını vurgulayan Yıldırım, şunları kaydetti:
     Bütün taraftarlarımızı bu coşkulu karşılaşmaya bekliyoruz. Onların desteği bizim için önemli. Orduspor, iddialı bir kulüptür. Bütün maçlara galibiyet parolasıyla çıkıyoruz. Hedefimiz doğrultusunda Tranzonsporu yenerek 3 puanı hanemize yazdırmak istiyoruz. Fakat daha da önemlisi centilmenlik içerisinde iyi bir müsabaka olmasını diliyoruz. Taraftarlarımız gerekli hassasiyeti göstermeli. Bu maçtaki coşku ve heyecanı Orduya ve Ordululara yaşattırarak takımımıza destek olmalıyız. Bize lazım olan puanları bu maçtan centilmenlik içerisinde alma düşüncesindeyiz.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü / İsmail Çimen
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Orduspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER