Orman Bölge Müdürlüğünden pilotlara teşekkür belgesi

Orman Bölge Müdürlüğünden pilotlara teşekkür belgesi


ADANA (A.A) - Adana Orman Bölge Müdürlüğü, orman yangınlarının söndürülmesinde gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı uçak ekibine teşekkür belgesi verdi.
     Bölge Müdürü Mehmet Zeki Temur, yangın sezonunda uçak ekibi olarak görev yapan ve çıkan yangınlara zamanında ve etkili müdahale eden başta pilotlar olmak üzere tüm uçuş ekibini başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi ile ödüllendirdi.
     Uçak ekibinin yangın söndürmede önemli rol oynadığını belirten Temur, yer ekiplerinin yangın mahalline taşınmasında ve havadan yangına müdahalede sergiledikleri özverili çalışmalarından dolayı uçak ekibine teşekkür etti.
     Pilot Aygün Öğdür ise Kanadalı ekip ile Adana Orman Bölge Müdürlüğünün çok uyumlu çalıştığını bildirerek, gelecek yıllarda da görev verilmesi durumunda aynı özveriyle çalışacaklarını kaydetti.
     Yangın uçağının sorumlu kaptan pilotu John Adamson da Türkleri çok sevdiğini ve çalışmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, insanlarının ortak malı olan ormanların korunmasında kendilerinin de bir nebze de olsa katkılarının olması nedeniyle mutluluk duyduğunu, teşekkür belgesinin de uçak ekibini gururlandırdığını ifade etti.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Orman Bölge Müdürlüğünden pilotlara teşekkür belgesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER