Örnek Belediyecilik Projeleri Yarışması

Örnek Belediyecilik Projeleri Yarışması -SASKİ, yarışmada iki ödül aldı


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Marmara Belediyeler Birliği Örnek Belediyecilik Projeleri Yarışmasında iki ödül birden aldı.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye genelinden birçok belediyenin katıldığı geleneksel proje yarışmasında, SASKİnin iki ayrı ödül almaya hak kazandığı kaydedildi.
     Açıklamada, SASKİnin Online Açma-Kapama ve Değişim Hizmetleri Uygulaması ile e-abone projelerinin ödüle layık görüldüğü bildirildi.
     Konuya ilişkin olarak açıklamada görüşlerine yer verilen SASKİ Abone İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Çiğdem, şunları kaydetti:
     Vatandaşlardan gelen talepleri dikkate alarak 2009 yılından bu yana online olarak tüm sistemi takip ediyoruz. Güncel bir şekilde bilgiler sayısal ortama aktarılıyor. Bu sayede, abone bir işlem yaptığı zaman otomatik olarak işlemi karşılık buluyor. Bu sistem sayesinde hatalı su kapama, açım ve değişim işlemlerinin önüne geçiyoruz. Diğer projemiz ise çalışmalarına başladığımız e-abone kayıt işlemleri projesi. Bu projeyle de vatandaşımıza online olarak ön abonelik yaptırabiliyorlar.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Örnek Belediyecilik Projeleri Yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER